Plannen van een route

Klik op een knooppunt om een route te beginnen. Klik vervolgens op een ander knooppunt om de route te vervolgen. Eventuele tussenliggende knooppunten worden automatisch geselecteerd op basis van de koste afstand. De gekozen route wordt direct zichtbaar onder de vaarkaart.

Achter de aanwijzingen staat de afstand in kilometers weergegeven en de vaartijd in minuten. Let op! Er wordt geen rekening gehouden met eventuele wachttijden voor bruggen en sluizen. Er wordt uitgegaan van een vaarsnelheid van gemiddeld 7 km/h.

Met wordt de doorvaarthoogte bij vaste bruggen weergegeven.

Met wordt de maximale diepgang van een route weergegeven.

Let op het teken. In dat geval bevat de route een gevaarlijke oversteek zoals het Amsterdam-Rijnkanaal.

Eten en drinken

Wij hebben voor uw locaties opgezocht waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, high tea of dinner. Bij alle locaties kunt u uw sloep in de buurt aanleggen.

Overnachten

Wilt u meerdere dagen varen, dan kunt overnachten bij onze slaapgelegenheden. U kunt altijd uw sloep in de buurt aanleggen. Zo kunt u eenvoudig meerdaagse vaartochten plannen.

Sloep huren

Lekker een dagje varen? U kunt een sloep huren bij een van onze deelnemers voor een onbezorgd dagje varen. Ook is het vaak mogelijk om een meerdaagse tocht te maken binnen het sloepennetwerk.