Evenementen

Langs de knooppuntroutes zijn het hele jaar door verschillende evenementen te bezoeken. Een perfecte reden om even aan land te gaan en een bezoekje te brengen aan een van de vele plaatsen die onze routes rijk zijn. Daarnaast is het weer eens wat anders om per boot een evenement te bezoeken en zo de drukte aan de kade vanaf het water gade te slaan. Verder omzeilt u de nodige parkeerproblemen en kunt u er een actief en afwisselend dagje van maken.
16-6-2017 00:00:00

Woubrugge
Open Dag Waterrecreatie

Op deze open dag vinden diverse activiteiten plaats. KOM, KIJK en DOE MEE en maak kennis met de diverse onderdelen van de watersport. In 2012 vindt de Open Dag Waterrecreatie plaats op 16 juni.

21-6-2017 00:00:00

Leiden
Lakenfeesten

Zowel voor de Leidenaar als de toerist is het centrum van Leiden begin juli één groot feest. Vier dagen lang kunt u genieten van een keur aan onderdelen in het Lakenfeestprogramma, zoals de Peurbakkentocht, de Laken- en curiosamarkt, de Dragonboatrace en er is veel live muziek.

24-6-2017 00:00:00

Purmerend
Reuring

Het Reuring Festival is hét internationale zomerfestival voor live muziek en (straat)theater dat je van 21 t/m 24 juni in Purmerend beleeft. Het festivalhart is in het Leeghwaterpark, maar ook in de binnenstad maak je vier dagen lang van alles mee. Met dans, live muziek, straattheater en spectaculaire voorstellingen biedt het Reuring Festival voor iedereen heerlijke momenten. Zet dus met koeienletters REURING in je agenda. Wat het Reuring Festival ook zo leuk maakt? Het festivalhart in het Leeghwaterpark is vrij toegankelijk! Meer weten? Bekijk het programma en de kaartverkoop voor locatietheater op www.reuring.com.

2-6-2018 00:00:00

Leiden
Museumnacht Leiden

Naturalis, Hortus botanicus Leiden, Museum Boerhaave, Rijksmuseum van Oudheden, Museum Volkenkunde, SieboldHuis en Museum De Lakenhal openen op 30 mei 's avonds hun deuren. U kunt zich op verrassende wijze laten vervoeren tussen de musea voor een originele avond uit. Uiteraard staan de collecties van de musea centraal, maar er is ook veel te beleven in de vorm van theater, muziek, workshops en nieuwe media.